Ukrainian Time

Сьогодні в Кам’янському почалося голосування за Бюджет участі


Сьогодні в Кам’янському почалося голосування за Бюджет участі
06 Травня
09:05 2019

З 6 травня всі жителі Кам’янського можуть голосувати один із 104 проектів, що беруть участь у програмі Бюджет участі. Ця програма передбачає можливість містян самостійно створювати проекти, що будуть втілені в Кам’янському за бюджетні гроші. Це може бути як благоустрій свого двору, або будівництво спортивного майданчику, так і нове обладнання в лікарні, або ж започаткування нового фестивалю у місті. Всього, на реалізацію проектів передбачено 2,5 мільйони гривень.

Тим часом, цьогоріч кам’янчани подали ідей майже на 20 млн. гривень. Тож обирати, які самі проекти будуть реалізовані шляхом голосування, яке почалося сьогодні, 6 травня, і триватиме до 18 травня.

Проголосувати можна двом способами: онлайн, або в одному з міських центрів надання адміністративних послуг. У другому випадку достатньо просто прийти до найближчого ЦНАПу з документом, що посвідчує особу та зробити свій вибір. Алгоритм онлайн-голосування наступний: потрібно зайти на сайт Бюджету участі та авторизуватись через один із запропонованих сервісів. На вибір пропонується Національний банк України, Приват24 та єдиний цифровий підпис. Після верификації особи можна робити свій вибір.

Остаточно переможців визначать 20 травня, а реалізація проектів почнеться з 3 червня.

Наші Соцмережі