Ukrainian Time

У Кам’янському відзначили День Перемоги


У Кам’янському відзначили День Перемоги
09 Травня
18:04 2019

9 травня в Кам’янському відзначили 74-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
О 9:00 мітинг пам’яті пройшов біля братської могили радянських воїнів в селищі Карнаухівка. О 10:00 – урочиста церемонія покладання квітів до Стели відбулася на площі Визволителів і об 11:00 свято, приурочене до Дня перемоги, пройшло на військовому кладовищі по вулиці Сергія Слісаренко.
Сотні кам’янчан прийшли вшанувати подвиг і віддати шану всім українцям, які загинули в боротьбі за свободу. Заходи пройшли за участю міського голови Кам’янського Андрія Білоусова. Був присутній народний депутат України Валентин Дідич, заступники мера, голови і співробітники районних адміністрацій, керівники промислових підприємств, представники ветеранських організацій та духовенства.
У своєму виступі мер зазначив, що важливо пам’ятати про героїчний подвиг наших воїнів, які віддали свої життя в боротьбі за велику Перемогу.
«Роки йдуть, але пам’ять про подвиг наших героїв не згасає. Ми завжди будемо шанувати і пам’ятати тих, завдяки кому ми можемо спокійно працювати, жити і виховувати наших дітей. Вічна пам’ять загиблим і вічна слава захисникам рідної землі! Вшануймо їх пам’ять хвилиною мовчання», – сказав Андрій Білоусов.

Наші Соцмережі