Ukrainian Time

Кам’янський міський голова провів прийом громадян


Кам’янський міський голова  провів прийом громадян
14 Травня
16:18 2019

14 травня Кам’янський міський голова Андрій Білоусов провів черговий прийом громадян з особистих питань. На прийом були запрошені голови районних адміністрацій, заступники міського голови, директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств і керуючої компанії.
Практично всі питання кам’янчан вдалося оперативно вирішити під час прийому. Деякі звернення вимагають більше часу. Наприклад, педагог зі школи №7 прийшла до міського голови з проханням допомогти розвивати в місті такий спортивний напрямок як настільний теніс. Андрій Білоусов пообіцяв знайти кошти на закупівлю необхідного обладнання, яке дозволить відкрити додаткові навчальні секції для дітей на базі однієї зі спортивних шкіл міста.
Мешканці багатоквартирних будинків по проспекту Свободи, 35-46, поскаржилися на бари і кафе в центрі міста, які після 22.00 порушують режим тиші голосною музикою.

«У четвер я проведу нараду за участю осіб, відповідальних за даний напрямок. Вважаю, що після детального розгляду подібні ситуації не повторяться. У цілому ж всі питання, з якими прийшли сьогодні люди, будуть перебувати у мене на контролі до повного врегулювання», – сказав Андрій Білоусов.

Інші актуальні питання, підняті містянами, стосувалися сфери житлово-комунального господарства, надання матеріальної допомоги, а також роботи громадського транспорту.

Наші Соцмережі