Ukrainian Time

З початку літа в Кам’янському почне діяти “Соціальне таксі”


З початку літа в Кам’янському почне діяти “Соціальне таксі”
29 Травня
12:09 2019

Вже скоро в Кам’янському вступить в силу міська програма “Соціальне таксі”. Вона розрахована на дітей з особливими потребами, зокрема з проблемами опорно-рухового апарату. Вони зможуть користуватись послугами двох муніципальних автомобілей, обладнаними підйомниками двічі на місяць, при поїздках по місту і двічі на рік по області.

Возитиме “Соціальне таксі” до лікарень, пансіонатів та вокзалів. Варто зазначити, що поки скористатись ним зможуть діти від 3 до 18 років. Згодом, чиновники планують розширити дію послуги і на дорослих.

Щоб скористатися послугою потрібен паспорт, або за його відсутності за віком – свідоцтво про народження. Також знадобиться копія ідентифікаційного коду та довідка ЛКК про встановлення інвалідності. Зібравши ці документи, необхідно написати заяву на отримання послуги, згоду на обробку персональних даних та розписку про відсутність власного автомобіля, або отриманого через органи соціального захисту. Для переселенців додатково необхідно буде надати довідку про взяття на облік. Надати документи потрібно буде до територіальних центрів соціальних послуг.

Щоб скористатися послугою, потрібно заздалегідь попередити диспетчера, за три дні.

Наші Соцмережі