Ukrainian Time

Мотофестиваль «GORKA» відбувся в Кам’янському


Мотофестиваль «GORKA» відбувся в Кам’янському
22 Липня
14:36 2019

20 липня у Кам’янському пройшов видовищний мотофестиваль «GORKA», в якому взяли участь байкери з різних міст України та ближнього зарубіжжя. Півтисячі мотоциклістів провели загальний зліт-парад. Вони з’їхалися на площу Петра Калнишевського, де всі жителі міста могли насолодитися видовищем і зануритися в атмосферу мото-руху.
Другий рік поспіль допомогу в проведенні мотофестивалю «GORKA» організаторам надає Кам’янський міський голова Андрій Білоусов. Він сам водить мотоцикл і за традицією приїхав на площу на своєму байку.

«З кожним роком популярність мотофестивалю і кількість його учасників зростає. Байк – це дійсно свобода і спосіб життя. Дякую всім за участь. Ми завжди раді гостям і прагнемо об’єднати всі мото-клуби країни, а також вийти на міжнародний рівень. Бажаю вам добре провести час, поспілкуватися і побути в колі однодумців», – сказав Андрій Білоусов.

Лідер громадської організації «Байкери України» і організатор мотофеста «GORKA» Жорж LION Попов подякував голові міста за допомогу в проведенні заходу і розвиток мото-руху.

«Андрій Леонідович Білоусов – наш друг. Він справжній байкер, знає всі труднощі, з якими ми стикаємося і завжди допомагає. Наша мета – об’єднати мото-клуби, спільноти і всіх байкерів України. Приїжджаєте, друзі, дороги вистачить на всіх!» – сказав Жорж LION Попов.

Після офіційної частини всі мотоциклісти однією дружною колоною, яку очолив мер, проїхалися центральними вулицями міста і вирушили на базу відпочинку «Лазурне». Там для них підготували святкову програму: тематичні конкурси, виставки, виступи кавер-груп, дискотеку та світлове шоу.

Наші Соцмережі