Ukrainian Time

В Кам’янському відсвяткують День Незалежності та День прапора


В Кам’янському відсвяткують День Незалежності та День прапора
14 Серпня
17:26 2019

23-24 серпня українці святкуватимуть найбільші державні свята — День прапора та День Незалежності. Основні заходи заплановані на 23 серпня. В цей день очільники міста традиційно покладуть квіти до пам’ятника Тараса Шевченка та до Алеї Героїв, а на майдані Петра Калнишевського відбудеться урочиста церемонія підняття державного прапору.

Урочистостями відзначення не завершиться і на майдані Калнишевського містян чекає святкова програма, а в вже 24 серпня в Центральній бібліотеці відбудеться виставка «Визначні українці», патріотична година «Незалежній Україні – слава нині і повік!», книжкова виставка «Україна – неповторна, незалежна і соборна», а також історичні години та цікаві заходи для читачів.

В музеї Кам’янського містян чекає виставка майстра народного мистецтва України Віти Рябової «Тендітний світ краси». Напередодні Дня прапора відбудеться презентація персональної виставки заслуженого майстра народної творчості України Наталки Рибак «Петриківський пишноцвіт». Також очікуються Кам’янський пленер обласної організації Національної спілки художників України та урок національної свідомості «Державна символіка України: ідентифікаційний код нації». 24 серпня відбудеться музейне свято «Україно, доле моя!».

Окрім того, для шанувальників активного відпочинку, в місті організують спортивні турніри з найрізноманітніших видів спорту.

Наші Соцмережі