Ukrainian Time

Молодь Кам’янського навчали виховувати суспільну свідомість


Молодь Кам’янського навчали виховувати суспільну свідомість
20 Серпня
12:09 2019

Суспільна свідомість молоді – чи не найважливіший фактор процвітання України. Адже саме молодь стала ядром спротиву диктатури Януковича у 2014 році та нині захищає терени Донбасу від російської навали. В управлінні молоді та спорту Кам’янської міськради вирішили системно підійти до цього питання та спільно з громадською організацією “Солідарна молодь Дніпропетровщини” організували тренінг “Літня коаліція: час бути свідомим”. Тренінг проходив на базі хабу “М.И.Р”.

Основна мета тренінгу – донести до молодих кам’янчан важливість самооосвіти, плекання суспільної свідомості, отримати нові знайомства.

На подібних тренінгах піднімаються важливі питання права та громадянської позиції. Раніше, на базі учасників такого тренінгу в Кам’янському проводили “Школу дебатів”.

«Приємно, що у нашому місті відбуваються подібні тренінги. У своїх ініціативах ми завжди маємо підтримку міського голови Андрія Білоусова та його заступника Костянтина Сауся, який опікується нашим напрямком. Ми хочемо, щоб такі тренінги у нашому місті були постійними. Потрібно, щоб молодь зустрічалася, спілкувалася, отримувала нові знайомства. Це гарний показник того, що молоді люди прагнуть постійного розвитку», – зазначив начальник управління молоді та спорту міської ради, Едуард Коряк.

Наші Соцмережі