Ukrainian Time

Про корупцію у міській раді


Про корупцію у міській раді
10 Січня
13:55 2020

Зі змінами в законі про запобігання корупції знайомилися у Кам’янській міській раді. 

Керівники виконавчих органів міської ради, уповноважені особи з питань запобігання корупції та посадові особи виконавчих органів міської ради без статусу юридичної особи провели відповідні наради 9 січня, де обговорили зміни в Законі України «Про запобігання корупції».

«Як і усі посадовці на початку року ми маємо здавати свої декларації. Це відповідальна процедура, до якої кожен із нас повинен ставитися дуже скрупульозно. У законодавстві відбулися певні зміни, наші фахівці пройшли спеціальне навчання щодо цих нововведень, тож, вони готові розповісти вам про найважливіші нюанси, надати консультацію та допомогти кожному скласти декларації вірно і у законодавчому полі», – зазначила Світлана Колісніченко, заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міськради Світлана Колісніченко, яка розпочала захід. 

Ігор Лушпай, начальник відділу запобігання корупції та взаємодії з правоохоронними органами міської ради та Дар’я Каузова, головний спеціаліст – юрисконсульт звернули увагу присутніх на типові помилки, які роблять в заповнені декларації та провели тренінг щодо змін у кожному пункті декларації. 

«Ми окремо зупинилися на кожному розділі, де є зміни і детально роз’яснювали: що саме потрібно заповнювати, щоб уникнути адміністративної та кримінальної відповідальності. Мета сьогоднішнього заходу – розповісти про всі зміни в законодавстві, в тому числі стосовно заповнення декларацій, їх видів та розділів»,- прокоментував нараду Ігор Лушпай.

На всі запитання учасників наради були отримали вичерпні відповіді від фахівців відділу запобігання корупції та взаємодії з правоохоронними органами міськради.

Наші Соцмережі