Ukrainian Time

Департамент з гуманітарних питань міської ради інформує


Департамент з гуманітарних питань міської ради інформує
22 Січня
12:52 2020

У місті Кам’янському відбувся І міський етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН України. Він був організований на базі технічного ліцею імені Анатолія Лигуна.

Директор технічного ліцею Миколи Наказний  та директор департаменту з гуманітарних питань міської ради Тетяна Онищенко забезпечили, разом зі своїми відомствами, необхідні умови для комфортної і ефективної роботи молодих науковців.

Загалом на міському етапі було представлено 245 науково-дослідних проєктів у 32 секціях. Учасники представляли 32 заклади загальної середньої освіти міста.

Найкращі результати на І етапі продемонстрували: технічний ліцей – 26 переможців, НВК-гімназія № 11 – 20 переможців, НВО-ліцей НІТ – 23 переможці, СЗШ № 4 – 13 переможців, СЗШ № 30 – 9 переможців, НВК-АЛ № 15 ‑ 11 переможців. Призові місця на конкурсі отримали 154 роботи, 83 з яких рекомендовано для участі в обласному етапі, який відбудеться протягом лютого у м. Дніпро. 

Вітаємо переможців й призерів міського етапу та бажаємо успішного захисту на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України.

Слід зазначити, що фаховий рівень проектів зростає, а це свідчить про те, що інтелектуальний потенціал міста належить молодому поколінню кам’янчан.

Дякуємо молодим науковцям за творчу натхненність і юнацький пошук, а науковим керівникам, вчителям за терпіння і вміння віднайти юні таланти і вказати  талановитій, розумній молоді вірні дороговкази в дорослому житті.

Наші Соцмережі