Ukrainian Time

Ремонти лікарень у Кам’янському тривають і у 2020 році


Ремонти лікарень у Кам’янському тривають і у 2020 році
20 Лютого
12:01 2020

На 2020 рік заплановані капітальні ремонти: хірургічного відділення в міській лікарні №9, кардіологічного відділення в лікарні №8, завершення капітальних ремонтів в Центрі ранньої реабілітації дітей лікарні №6 та в інфекційному відділенні 7-ї лікарні. 

Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов 18 лютого відвідав всі ці медичні установи. 

При нагоді нагадаємо, що ще минулого 2019 року за дорученням міського голови Андрія Білоусова вперше за багато років почали капітально ремонтувати відділення лікарень.

«На даний момент йде підготовка проектно-кошторисної документації, потім ми проведемо тендер і приблизно до кінця квітня вже приступимо до капітальних ремонтів цих відділень. У повному обсязі роботи будуть виконані до Дня міста», ‑ зазначив міський голова.

«Я вдячний міському голові і всьому керівництву міста за те, що вперше за весь час існування лікарні звернули увагу на наш медзаклад, а саме на кардіологічне відділення. Це унікальне і єдине в місті подібне відділення, де оперують людей з гострим інфарктом міокарда. Ми зробимо все можливе, щоб пацієнти перебували в комфортних побутових умовах, а також мали все необхідне для лікування і одужання», ‑ повідомив головний лікар лікарні швидкої медичної допомоги №8 Ростислав Винар.

Кошти на капітальні ремонти виділяються з бюджету міста.

Відремонтовані і оновлені медичні заклади відповідатимуть усім вимогам надання спеціалізованої медичної допомоги. Крім ремонту приміщень, палат, маніпуляційних та санвузлів планується замінити всі комунікації, закупити нові меблі та обладнання.

Ремонтні роботи тривають.

Наші Соцмережі