Ukrainian Time

«Дніпряночці» – 50!


«Дніпряночці» – 50!
27 Лютого
22:22 2020

П’ятдесят років відзначив улюблений дітьми і дорослими Кам’янський дитячий садок «Дніпряночка». З цієї нагоди у Кам’янському спеціальному навчально-виховному комплексі №5 «Дніпряночка» відбулися урочисті заходи. 

За півстоліття існування дитячого садочку «Дніпряночка» багато дітей зробили свої перші кроки у цьому житті під пильним і фаховим наглядом педагогічного колективу садочку. Ось і зараз тут навчаються і виховуються більше двохсот діточок від 3 до 7 років.

26 лютого міський голова Андрій Білоусов та багато інших гостей прийшли до «Дніпряночки» щоби привітати педагогів, вихователів, дітей та їх батьків з їхнім спільним святом.

«Я щиро вдячний вашому дружньому колективу за любов до дітей, чуйність і відданість професії. Виховуючи і навчаючи дітей, вкладаючи в них частинку своєї душі, ви вносите неоціненний вклад в успішне майбутнє нашого міста і країни. Дякую за вашу працю, турботу та створення сприятливої атмосфери для кожної дитини. Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, енергії та сил в роботі, а дитячому садку ‑ успіхів і процвітання», ‑ зазначив Андрій Білоусов.

Наші Соцмережі