Ukrainian Time

Конкурс «ВРАЖАЮЧИЙ СПОРТ»


Конкурс «ВРАЖАЮЧИЙ СПОРТ»
08 Квітня
18:35 2020

Кам’янське перебуває на карантині і обмежувальні заходи не дозволяють нам жити повноцінним життям. Зараз у нас з’явилося багато вільного часу вдома. Соцмережі розважаються флешмобами, люди дивляться серіали, а дехто навіть читає книжки. 

Заняття спортом і фізкультурою, ведення здорового способу життя – це є запобіжник від усіх хвороб. Спорт має формувати здорову націю, якій не буде загрожувати знищення через брак здоров’я. Саме тому місія популяризації спорту в країні, в місті є вкрай важлива.

Конкурс «Вражаючий спорт», який започатковує і організовує Управління молоді та спорту міської ради, спрямований на те, щоби навіть в таких складних умовах життя, як зараз, під час карантину, люди просякали  спортивним духом, долучалися до фізкультурного руху, вели здоровий способ життя.

Організатори конкурсу пропонують мешканцям Кам’янського пригадати і поділитися своїми цікавими історіями, спогадами, веселими моментами зі свого спортивного життя: спортивні командні змагання, індивідуальні заняття фізкультурою, ваші спортивні рекорди, перемоги, досягнення. 

Головні умови конкурсу:

– ваше ім’я, прізвище, вік та вид спорту, про який йдеться мова в історії;

–  формат – не більше двох сторінок А4, де буде міститися ваша розповідь.

Спортивні світлини зі змагань чи тренувань можете додати за власним бажанням. 

Переможці та призери будуть визначені у трьох вікових категоріях:

– до 10 років;

– від 10 до 16 років; 

– від 16 і старше. 

Управління молоді та спорту Кам’янської міської ради гарантує усім переможцям і призерам грамоти та почесні подарунки.

Організатори чекають на ваші спортивні історії до 24 квітня 2020 року, які необхідно надіслати на електронну пошту usim@i.ua з позначкою конкурс «Вражаючий спорт».

Наші Соцмережі