Ukrainian Time

Боротьба за одужання пацієнтів триває


Боротьба за одужання пацієнтів триває
09 Квітня
20:44 2020

Стало відомо, що терапевтичне відділення міської лікарні №9 зачиняється на карантин, а пацієнти переводяться до 7-ї міської лікарні.

За словами генерального директора лікарні Арнольда Каграманяна, мова не йде про переведення всіх пацієнтів, однак весь поверх терапевтичного відділення зачинений на карантин. Пацієнтам цього відділення запропоновано підписати згоду на перебування в карантинних умовах. У разі відмови пацієнтів від підписання цього документу, дані пацієнта передаватимуться до Національної поліції.

Від учора відомо, що чоловік, у якого підтверджений діагноз COVID-19, перебував на лікуванні в 9-й лікарні у невеличкій палаті з двома іншими пацієнтами, які нині переведені до 7-ї міської лікарні Кам’янського. Самого ж хворого на COVID-19 госпіталізовано до спеціалізованої лікарні №21 м. Дніпро. 
Разом з тим, як повідомив міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, сьогодні в місті зареєстровано ще одного хворого на  COVID-19. Наш земляк старше 30 років повернувся з-за кордону. В результаті його обстеження були отримані позитивні результати, що підтверджують COVID-19. Стан здоров’я чоловіка задовільний, він перебуває вдома на самоізоляції, за ним організовано медичний нагляд.

Отже, станом на 09.04.2020р. в області обстежили 98 осіб. Загальна кількість зареєстрованих на Дніпропетровщині випадків COVID-19 на поточний момент складає – 48 осіб, з них 2 – у Кам’янському.

Наші Соцмережі