Ukrainian Time

Кам’янське дезінфікується


Кам’янське дезінфікується
11 Квітня
08:20 2020

Близько чотирьох десятків людей на  десяти автівках поділені на окремі групи, які складалися  з екіпажів комунальників, рятувальників, поліції – саме такий склад команди, що  розпочала 10 квітня дезінфекцію в місті. 

У Кам’янському виявлено декілька хворих на коронавірус, то ж запобіжні профілактичні заходи – це адекватна і миттєва реакція міської влади на спалах епідемії. Роботи по дезінфекції міста контролює безпосередньо міський голова Андрій Білоусов, який особисто відвідав міське управління ДСНС зранку, щоби переконатися в готовності відповідних служб до профілактичних заходів. 

Як розповів міський голова, в першу чергу оброблятися будуть під’їзди хворих на коронавірус і ті, де мешкають люди, що нещодавно повернулися з-за кордону, а також місця, де особливо людяно. Будуть дезінфікуватися вулиці, транспортні зупинки, тротуари. Робитися це буде щодня.

Управляюча компанія по обслуговуванню житлового фонду Кам’янського проводить роботу з дезінфекції багатоквартирних будинків і працівники цієї установи запевняють, що дезінфікуючий розчин, яким вони обробляють під’їзди для людей та тварин – безпечний, але вбиває будь-які інфекції. 

Фахівці компанії наголошують, що не жалкують дезінфікуючий розчин і будуть дезінфікувати будинки у всіх районах міста.

Наші Соцмережі