Ukrainian Time

Капітальний ремонт відділень лікарень в місті триває


Капітальний ремонт відділень лікарень в місті триває
31 Травня
13:57 2020

Нещодавно Кам’янський міський голова Андрій Білоусов перевірив стан виконання ремонтних робіт у відділенні кардіології лікарні швидкої медичної допомоги та у хірургічному відділенні міської лікарні № 9. Очільник міста поспілкувався з представниками підрядних організацій, а також безпосередньо з керівниками медичних закладів. Капітальний ремонт передбачає повне оновлення відділень: нова підлога, вікна, електроповодка, освітлення, сантенхніка, меблі.

«В 2019році ми відремонтували відділення неврології та патології вагітних 9-ої міської лікарні, неврологічне відділення 7-ої лікарні й половину відділення Центру ранньої медико-соціальної реабілітації дітей з ураженням нервової системи на базі ЦПМСП № 3. Зараз ми відремонтуємо хірургічне і онкологічне відділення в 7-ми поверховому корпусі  і терапевтичне відділення в 3-х поверховому корпусі 9-ої лікарні. Також завершимо капітальний ремонт другої половини відділення центру ранньої медико-соціальної реабілітації дітей в ЦПМСП № 3», – зазначив Андрій Білоусов.

Слід додати, що цьогоріч за залучені кошти буде виконано капітальний ремонт перших поверхів в 7-ми поверховому корпусі 9-ї міської лікарні та лікарні швидкої медичної допомоги.

«В 2020 році за бюджетні  кошти  капітально відремонтують відділення кардіології. Оновлять і замінять всі комунікації, встановлять нову сантехніку та якісні меблі. Також нам пообіцяли запланувати на наступний рік ремонт ще двох відділень.  Раніше в лікарні швидкої медичної допомоги не проводилися ніякі ремонти. Зараз завдяки Андрію Білоусову лікарня оновлюється. Ми готуємося приймати пацієнтів, кіклуватися за їхнє здоров’я та надавати їм якісні медичні послуги», – наголосив Ростислав Винар, генеральний директор лікарні швидкої медичної допомоги.

Наші Соцмережі