Ukrainian Time

Благоустрій Кам’янського відбувається за планом


Благоустрій Кам’янського відбувається за планом
11 Червня
07:56 2020

Кам’янський міський голова Андрій Білоусов здійснив черговий об’їзд міста, в ході якого перевірив якість планових робіт по благоустрою Кам’янського. 

Зараз в багатьох районах міста відбувається процес нанесення дорожньої розмітки

«У різних частинах міста одночасно працює чотири спеціальні бригади і протягом декількох місяців на всіх центральних вулицях буде нанесена осьова і пішохідна розмітка  Зараз ми вже маємо сучасну техніку для якісного і швидкого нанесення дорожньої розмітки», – повідомив міський голова.

Андрій Білоусов під час об’їзду  відвідав і міське сміттєзвалище.

«Цьому звалищу вже більше 60-ти років, і за цей час сюди завезли сотні тисяч тонн різних твердих побутових відходів. Саме через складні хімічні сполуки і легкозаймисті матеріали ми щороку стикаємося з проблемою, особливо в спекотну пору року, – звалище починає горіти і задимлювати територію. Тому зараз ми активізували роботи з рекультивації старого звалища. Щодня тут працює техніка, ми вже завезли більше 600 «КрАЗів» глини. Необхідні роботи триватимуть до кінця року. Це дасть нам змогу повністю ліквідувати загоряння на старому полігоні. Ще за рахунок обласного бюджету ми побудували новий полігон і у 2020 році встановимо сортувальну лінію для сортування і подальшої переробки сміття. На новому полігоні буде розміщуватися лише 20% від загальної кількості сміття, яке не становитиме ніякої пожежонебезпеки. Рекультивація старого полігону і запуск сортувальної лінії дозволять раз і назавжди вирішити проблему із загорянням міського сміттєзвалища», – зазначив очільник міста.

Для зручності містян у Кам’янському в роботу запустили великий електронний годинник на будинку зі шпилем, що розташований на проспекті Свободи, 51. Табло встановили з трьох сторін, і ці годинники видно в різних частинах нашого міста. На великому екрані відображається у змінному порядку час, дата і температура повітря.

«Я вважаю, що такі речі роблять наше місто різноманітним і цікавим. Ми вже давно застосовуємо різноманітні «фішки», щоб урізноманітнити наше місто, як це було, наприклад, з встановленням штучних фігур звірів на клумбі перед міською радою або написом на площі «Я люблю Кам’янське». 

У нас заплановано ще багато різних цікавинок такого ж плану», – підкреслив Андрій Білоусов.

Наші Соцмережі