Ukrainian Time

Правила безпечного відпочинку для кам’янчан


Правила безпечного відпочинку для кам’янчан
17 Червня
08:15 2020

Кам’янські рятувальники продовжують нагадувати про основні правила поведінки у містах відпочинку і  вести необхідну профілактичну роботу серед громадян міста з питань безпеки життєдіяльності.

Нещодавно співробітники ДСНС разом із представниками міської поліції навідалися до місця відпочинку у Лівобережному парку міста, де зазвичай відпочивають цілими родинами чи велелюдними компаніями.

Людям, що відпочивали чи прогулювалися парком розповіли про те, як треба безпечно поводитися, як у лісі так і під час купання на спеціальних водоймах.

Було вручено кожному пам’ятки, як діяти в разі виникнення надзвичайних подій у лісі й на воді. Також було повідомлено про сумну статистику загиблих на воді спочатку червня 2020 року в Україні – вже більше 50 громадян потонуло у водоймах через недотримання безпекового режиму відпочинку.

Міські рятувальники нагадали мешканцям Кам’янського екстрені номери телефонів, на які треба звертатися у разі ектремальної ситуації. Вони наголосили, що дзвонити треба тільки у разі якихось надзвичайних ситуацій.

Протягом літнього сезону відпочинку профілактичні заходи триватимуть на постійній основі у різних районах міста. 

Наші Соцмережі