Ukrainian Time

Черевики Bestard


09 Вересня
16:16 2020

Якщо говорити про європейські бренди, які виготовляють взуття, відразу можна готуватися до довгих історій про сімейний бізнес. Іспанський бренд Bestard не виняток. Сімейне підприємство було засноване в 1940-му! році на маленькому острові Майорка, біля підніжжя Серра-де-Трамунтана. Сьогодні, трекінгове взуття від Bestard можна назвати одними з кращих на туристичному ринку. Не дарма ж, головна мета компанії Bestard – стати вибором любителів та професіоналів.

Всі черевики Bestard діляться на три великі групи застосування:

  • Mountain&outdoor – черевики для висотного альпінізму, трекінгу, туризму і подорожей.
  • Forest Line – лінія взуття для мисливців, єгерів та лісників.
  • Professional line – черевики Bestard цієї лінії розроблені для поліції, спецпідрозділів, охоронців, рятувальних загонів та військових.

Але, давайте розглянемо трекінгові черевики від іспанського виробника.

Лінійка туристичних черевиків Bestard представлена широким асортиментом моделей, призначених для різних видів активності, як для гірських походів, так і для простих прогулянок на природі. Вся лінійка відповідає ряду основних вимог – комфортність, легкість, довговічність та безпечність. Моделі туристичного взуття Bestard у Terra Incognita підходять для середньогір’я, а в окремих випадках і для високогір’я в літній період.
Для теплого клімату найкращим вибором стануть черевики Bestard виконані із замші та текстилю – це найбільш м’які і легкі матеріали з високою повітропроникністю.
Будь-яка модель з лінійки трекінгових черевиків Bestard незалежно від матеріалів, з яких вони виготовлені, забезпечує відмінну підтримку ноги і її захист на пішохідних маршрутах в різних погодних умовах. А моделі з мембраною Gore-Tex вважаються найбільш водонепроникними.

А якщо говорити про черевики для суворого гірського туризму, то ця категорія від Bestard багато в чому схожа на високогірні черевики. Однак, підошва в гірських черевиках Bestard цієї групи м’якша, матеріали більш легкі і краще дихають, що робить їх більш універсальними і зручними на тривалих пішохідних маршрутах в середній і високій гірській місцевості.
Призначені ці черевики, в першу чергу, для серйозних гірських походів, але також підходять для помірно технічних сходжень в Альпах, для переходів по льодовиках і сходжень на снігоступах.
Всі черевики із серії Advanced Trekking можна використовувати із напівавтоматичними кішками. Черевики виконані з цілісного нубуку із застосуванням мембрани Gore-Tex.

Ми розповіли, Ви — дізналися! Тепер, до зустрічі на шляхах яскравих, неймовірних та безпечних пригод!

Наші Соцмережі